Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.
Termékek Menü

Kulacsok

Ne felejtse otthon, vigye magával a Prímavizét kulacsában! Legyen szó kirándulásról, munkáról vagy a gyereknek iskolába,  praktikus és strapabíró BPA mentes kulacsaink mindig kéznél vannak, többféle színben!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Casno 400ml-es BPA mentes kulacs szivárgásmentes kivitelben. A kupakon lévő fülnek köszönhetően a gombnyomásra nyitható rugós fedél biztos, hogy a táskájában nem fog kinyílni, így szivárogni sem!

Méreténél fogva rendkívül praktikus, elfér bármilyen táskában. Ideális a mindennapokban legyen szó munkáról, sportról, kirándulásról vagy jógáról.

3.000 Ft -tól - Prímavíz.hu
3.000 Ft -tól (2.362 Ft + ÁFA)
Raktáron

H2O 650ml-es BPA mentes műanyag kulacs gyümölcs facsaróval. Ideális kültéri sportokhoz, edzéshez, munkába vagy iskolába egyaránt. 

Az alsó rész szétszedhető és ízlés szerinti zöldséggel, gyümölccsel feltölthető. A gyümölcs folyamatos érintkezésben van a vízzel, így egész nap élvezheti a gyümölcsös víz ízét.

A kulacs teljesen szétszedhető és mosógépben mosható! Többféle színben kapható!

5.000 Ft - Prímavíz.hu
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Szállítás alatt

A5 Memo Bottle 420ml-es BPA mentes kulacs szivárgásmentes kivitelben. A kulacs mérete és formája megegyezik egy A5 méretű könyvvel, notesszal vagy határidő naplóval. Praktikus, a henger formájú kulacsokhoz képest formájából adódóan kisebb helyen is elfér, pl. egy lapos aktatáskában, kabát zsebben vagy laptop táskában is. Ideális a mindennapokban, legyen szó munkáról, sportról vagy kirándulásról. Könyvtárba, iskolába, vagy munkahelyén is könnyedén magával viheti, hogy a hosszú megbeszélések alatt is hidratált maradjon.

3.200 Ft - Prímavíz.hu
3.200 Ft (2.520 Ft + ÁFA)
Szállítás alatt

GetWell 450ml-es kulacs, duplafalú, magas hőmérsékletnek is ellenálló boroszilikát üvegből, bambusz fedéllel.

A kulacs belsejéből egyszerűen és higiénikusan kivehető a rozsdamentes (ANSI304) szűrőháló, mely tartalmazhat teát vagy akár kávét is. Készítse el kávéját vagy teáját frissen! 

8.000 Ft - Prímavíz.hu
8.000 Ft 7.000 Ft -tól (5.512 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Raktáron

°Celsio Smart dupla falú, vákuum szigetelt rozsdamentes (SUS304) termosz többféle színben, a tetején érintőkijelzős hőmérséklet kijelzéssel!

A termosz belseje rozsdamentes, így egyszerűen és higiénikusan tisztítható. A hideget 24 órán keresztül tartja, a meleget 12 órán keresztül. Űrtartalma: 450ml 

9.500 Ft - Prímavíz.hu
9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)
Szállítás alatt

"Folding" 600ml-es BPA mentes szilikon kulacs zárható fedővel. A rugalmas szilikon anyagának és kialakításának köszönhetően a részben kiürült kulacs, összehajtható, rendkívül kis helyen is elfér. Praktikus túrázáshoz vagy sportoláshoz. A kemény fedele biztos zárást és a szívószáron keresztül kényelmes hozzáférést biztosít a kulacsban tárolt folyadékhoz.

Méreténél fogva rendkívül praktikus, elfér bármilyen táskában. Ideális utazásokhoz, túrázásokhoz.

Használat előtt és után mindig alaposan mossa és öblítse ki a kulacsot! 

6.350 Ft - Prímavíz.hu
6.350 Ft (5.000 Ft + ÁFA)
Szállítás alatt

350ml-es BPA mentes kulacs kisállat itatóval. A gombnyomásra nyitható rugós gombon keresztül lehet vizet engedni a kanál részbe, majd ezen keresztül lehet visszaengedni a megmaradt vizet. A rugós szelep melletti zárral biztosan zárható a szelep, így a táskájában nem fog véletlenül benyomódni a szelep, így szivárogni sem!

Méreténél fogva rendkívül praktikus, elfér bármilyen táskában. Ideális utazásokhoz, de meleg napokon sétáltatáshoz is elengedhetetlen kellék minden kisállat tulajdonosnak.

6.350 Ft -tól - Prímavíz.hu
6.350 Ft -tól (5.000 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)