Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Rólunk

Miért PrímaVíz?

Napjainkban rengeteget foglalkozunk az egészséges életmóddal. Az interneten ezzel kapcsolatosan rengeteg információhoz juthatunk, ugyanakkor ezek sokszor ellentmondásosak egymással. Nehéz kiszűrni a számunkra megfelelő és hiteles forrásokat.

A tiszta, éltető és frissítő víz életünk és egészségünk alapja. Ezzel mindenki tisztában van. Azzal már kevésbé, hogy számos befolyásoló tényező van, ami hatással lehet a fogyasztott víz minőségére, végső soron tehát az Ön és családja egészségére.

A PrímaVizet azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a vízszűrés és vízkezelés világában, továbbá tudásunkat megosztva segítsünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást, és ehhez magas minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket is kínáljunk.

Hogyan?

Hisszük, hogy kellően alapos és korrekt tájékoztatással mindenki ki tudja választani az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő vízszűrési megoldást. Ehhez szeretnénk szakértői segítséget nyújtani, mert tudjuk, hogy nem könnyű eligazodni a témában fellelhető információtömeg és marketing leírás között.

Szakértői blogunkat olvasva nem csupán az általános tudnivalókat szeretnénk Önnel megosztani - amit  bizonyára már sok helyen olvasott, ha kicsit is érdeklődik a téma iránt –, de  hathatós segítséget szeretnénk Önnek nyújtani a választásban, továbbá felhívni a figyelmet a gyakran elhallgatott tényekre és eloszlatni a tévhiteket is.

Kik vagyunk?

A PrímaVíz csapata olyan mérnökökből, vegyészekből és technológiában jártas szakértőkből áll, akik több mint 10 éve dolgoznak a gyógyszer- és élelmiszeriparban, az üzemeltetés, gyártás és minőségellenőrzés területein egyaránt ismertek és elismertek.

Az iparban szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva és megosztva szeretnénk – elsősorban a lakosság számára -  közérthetően, röviden és egyszerűen megfogalmazva  eligazodást és egyénre szabott minőségi megvalósítást nyújtani a szűréstechnika világában.

Célunk, hogy mindezt úgy tegyük, hogy pusztán a tényekről beszéljünk korrekten, kerülve a mellébeszélést.

Kívánjuk, hogy minden egészségtudatos ember számára legyen elérhető otthonában a príma víz!

Hogy ér el minket?

Az oldal üzemeltetője:

Yellow Labs Kft - Hivatalos 3M vízszűrő disztribútor

2500 Esztergom

Julianus Barát utca 19.

Adószám: 14752401-2-11

Utaláshoz az alábbi adatokat használja:

  • Kedvezményezett bankja: Unicredit Bank Zrt
  • Kedvezményezett neve: Yellow Labs Kft
  • Kedvezményezett számlaszáma: 1091 8001 0000 0094 5068 0008 

Üzenetküldéshez írjon nekünk a kapcsolat@primaviz.hu címre vagy használja a kapcsolat oldalunkat.

Ügyfélszolgálatunkat bármikor hívhatja a +36302330360 telefonszámon.

Megrendelt termékeit személyesen csak a nagykátai raktárunkban tud átvenni, előre egyeztetett időpontban!