Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Törzsvásárlói program

Kedves Vásárlónk!

2020-ban elindítottuk a törzsvásárlói programunkat! Azok az ügyfeleink*, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk vízszűrő termékeket, bekerülhetnek a törzsvásárlóink közé, mely rengeteg előnnyel jár.

Előnyök:

  • Esedékes szűrőcsere (6 havonta) előtt automatikusan kézhez kapják a csereszűrő betétet. Önnek azt már csak pár mozdulattal ki kell cserélnie!
  • Törzsvásárlói kedvezményt kapnak!
  • Korábbi vásárlás után kapott hűségpontokat felhasználhatja és az újakat jóváírjuk!
  • Önnek nem kell észben tartania a következő szűrőcsere esedékességét, azt mi figyeljük ön helyett (utolsó vásárlás időpontja alapján)!
  • A csere szűrőbetétet automatikusan és ingyenes szállítással küldjük önnek!
  • Termékeink 5 éves garanciájának feltétele az időszakos karbantartás, szűrőcsere, mely így folyamatosan és időben biztosított!
  • A szükséges szűrőt mindig raktáron tartjuk önnek, így nem fordulhat elő, hogy nem tud időben cserélni, mert a termék nem elérhető.
  • Egyedi akciók, mely csak törzsvásárlóink számára érhető el!
  • Bármikor kiléphet a programból. Ebben az esetben ön továbbra is regisztrált felhasználó marad és a korábbi vásárlások alkalmával szerzett pontok továbbra is felhasználhatóak, de a további kedvezmények és kényelmi funkciók nem.

A megrendelés menete:

Az automatikus megrendelésről és annak státuszáról ön több automata e-mailt is fog kapni. Természetesen az automatikus megrendelést bármikor lemondhatja díjmentesen (válaszolva a kapott e-mailre), mielőtt a terméket még kiküldenénk önnek. Postázás után is van erre lehetőség, és dönthet úgy, hogy a kapott terméket esetleg visszaküldi hozzánk, ám ekkor a postázás és visszaküldés költségei önt terhelik, mint bármely más át nem vett rendelés esetén.

Az automatikus rendelésnél az ön utolsó megrendelésének adatait vesszük alapul (szállítás, számlázási cím), ám a fizetés minden esetben "utánvét" jellegű, -vagy ha azt külön jelzi felénk-, kérhet még előreutalást - melyet a termék kiküldése előtt rendezhet-! Ha pár napon belül nem teljesül az utalás, akkor a rendszer automatikusan utánvéttel küldi a csomagot, melynek felára van.

Mivel a rendelést nem ön viszi fel a rendszerbe, így sajnos nincs lehetőség az online bankkártyás fizetésre. Ha ön szeretné elkerülni az utánvéttel járó extra költségeket, ön választhat időzített átutalást is, melyet önnek kell beállítania bankjánál vagy jelezze nekünk előre, ha mindig előreutalással szeretne fizetni. Az átutalás beérkeztét követően küldjük a terméket (átutaláshoz szükséges adatokat az automata e-mail tartalmaz). Nem teljesült átutalás esetén automatikusan utánvétre vált a rendszer.

Hogyan vehetek részt?

Ha ön már korábban vásárolt nálunk vízszűrő berendezést vagy szűrőbetétet, és szeretne részt venni törzsvásárlói programunkban, akkor önnek nincs más dolga, mint regisztráljon a webshopban, vagy ha ezt már korábban megtette, akkor e-mailbe jelezze nekünk, hogy hozzájárul az automatikus rendeléshez, illetve szeretne a törzsvásárlónk lenni! Ellenőrzés után átállítjuk a státuszát regisztrált felhasználóról törzsvásárlóra és már élvezheti is a törzsvásárlói státusszal járó előnyöket!

Miért kell regisztrálni?

Csak regisztrált vásárlóinknak tudjuk biztosítani a törzsvásárlói státuszt, illetve az automatikus rendelést. 

Az automatikus rendelést, valamint a Törzsvásárlói Programból ön bármikor kiléphet további következmény nélkül. Illetve lemondott automatikus rendelés vagy át nem vett és visszaküldött küldemény automatikus kizárást von maga után a Törzsvásárlói Programunkból.

Ha ön nem kíván élni az automatikus rendeléssel és a vele járó törzsvásárlói kedvezményekkel, valamint az ingyenes szállítással, úgy ebben az esetben az új rendelést minden esetben önnek kell manuálisan felvinni, de természetesen a kuponkódokat továbbra is felhasználhatja, illetve ha korábban regisztrált már nálunk, úgy a korábban megszerzett pontjait is felhasználhatja kedvezmény formájában. 

Reméljük, hogy elnyeri bizalmát a Törzsvásárlói Programunk és az azzal járó automatikus rendelés, így önnek nem kell figyelni, hogy mikor esedékes a szűrőcsere, csupán csak kézhezvételt követően pár mozdulattal ki kell azt cserélnie! Törzsvásárlóként a korábban megszerzett pontjait automatikusan kedvezményre válthatja!

Mennyibe kerül ez a kényelmi funkció nekem?

Amennyiben legalább 2 éven át a törzsvásárlónk marad, úgy önnek ez teljesen ingyenes! Aki kettő évnél korábban szeretné megszakítani az automatikus rendelést, vagy megtagadja a termék átvételét a futárnál, úgy annál a vevőnél jogosulttá válunk 20.000 Ft díjat felszámítani. Minden egyéb esetben ez a szolgáltatás ingyenes az ön számára! 

Bízunk benne, hogy hamarosan törzsvásárlóink között üdvözölhetjük!

Automatikus rendeléssel nincs elfelejtett vagy elmulasztott szűrőcsere!

 

Kérdés esetén írjon nekünk vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol szívesen válaszolunk minden kérdésére!

Megköszönve megtisztelő bizalmát,

Üdvözlettel,

A PrímaVíz csapata

+36302330360

kapcsolat@primaviz.hu

*Törzsvásárló az, akinek a megrendelése ugyan arról a névről, telefonszámról, fizetési és szállítási címről érkezik. Ellenkező esetben a kedvezmények megvonhatóak, illetve a vásárló kizárható a programból.