Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Törzsvásárlói program

Kedves Vásárlónk!

2020-ban elindítottuk a törzsvásárlói programunkat! Azok az ügyfeleink*, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk vízszűrő termékeket, bekerülhetnek a törzsvásárlóink közé, mely rengeteg előnnyel jár.

Előnyök:

  • Esedékes szűrőcsere (6 havonta) előtt automatikusan kézhez kapják a csereszűrő betétet. Önnek azt már csak pár mozdulattal ki kell cserélnie!
  • Törzsvásárlói kedvezményt kapnak!
  • Korábbi vásárlás után kapott hűségpontokat felhasználhatja és az újakat jóváírjuk!
  • Önnek nem kell észben tartania a következő szűrőcsere esedékességét, azt mi figyeljük ön helyett (utolsó vásárlás időpontja alapján)!
  • A csere szűrőbetétet automatikusan és ingyenes szállítással küldjük önnek!
  • Termékeink 5 éves garanciájának feltétele az időszakos karbantartás, szűrőcsere, mely így folyamatosan és időben biztosított!
  • A szükséges szűrőt mindig raktáron tartjuk önnek, így nem fordulhat elő, hogy nem tud időben cserélni, mert a termék nem elérhető.
  • Egyedi akciók, mely csak törzsvásárlóink számára érhető el!
  • Bármikor kiléphet a programból. Ebben az esetben ön továbbra is regisztrált felhasználó marad és a korábbi vásárlások alkalmával szerzett pontok továbbra is felhasználhatóak, de a további kedvezmények és kényelmi funkciók nem.

Hogyan vehetek részt?

Ha ön már korábban vásárolt nálunk vízszűrő berendezést vagy szűrőbetétet, és szeretne részt venni törzsvásárlói programunkban, akkor önnek nincs más dolga, mint regisztráljon a webshopban, vagy ha ezt már korábban megtette, akkor e-mailbe jelezze nekünk, hogy hozzájárul az automatikus rendeléshez, illetve szeretne a törzsvásárlónk lenni! Ellenőrzés után átállítjuk a státuszát regisztrált felhasználóról törzsvásárlóra és már élvezheti is a törzsvásárlói státusszal járó előnyöket!

Miért kell regisztrálni?

Csak regisztrált vásárlóinknak tudjuk biztosítani a törzsvásárlói státuszt, illetve az automatikus rendelést. A regisztrált fiókjába lépve egyébként ön is, 1 kattintással megismételheti a korábbi rendelését.

Az automatikus rendelést, valamint a Törzsvásárlói Programból ön bármikor kiléphet további következmény nélkül. A lemondott automatikus rendelés vagy át nem vett és visszaküldött küldemény automatikus kizárást von maga után a Törzsvásárlói Programunkból.

Ha ön nem kíván élni az automatikus rendeléssel és a vele járó törzsvásárlói kedvezményekkel, valamint az ingyenes szállítással, úgy ebben az esetben az új rendelést minden esetben önnek kell manuálisan felvinni, de természetesen a kuponkódokat továbbra is felhasználhatja, illetve ha korábban regisztrált már nálunk, úgy a korábban megszerzett pontjait is felhasználhatja kedvezmény formájában. 

Reméljük, hogy elnyeri bizalmát a Törzsvásárlói Programunk és az azzal járó automatikus rendelés, így önnek nem kell figyelni, hogy mikor esedékes a szűrőcsere, csupán csak kézhezvételt követően pár mozdulattal ki kell azt cserélnie! Törzsvásárlóként a korábban megszerzett pontjait automatikusan kedvezményre válthatja!

A megrendelés menete:

Az automatikus megrendelésről és annak státuszáról ön több automata e-mailt is fog kapni. Természetesen az automatikus megrendelést bármikor lemondhatja díjmentesen (válaszolva a kapott e-mailre), mielőtt a terméket még kiküldenénk önnek. Postázás után is van erre lehetőség, és dönthet úgy, hogy a kapott terméket esetleg visszaküldi hozzánk, ám ekkor a postázás és visszaküldés költségei önt terhelik, mint bármely más át nem vett rendelés esetén.

Fizetés

Az automatikus rendelésnél az ön utolsó megrendelésének adatait vesszük alapul (szállítás, számlázási cím), ám a fizetés "utánvét" jellegű, -vagy ha azt külön jelzi felénk-, kérhet még banki előreutalást, melyet a termék kiküldése előtt rendezhet!. A számlát minden esetben e-mailben küldjük, melyben talál online fizetési linket is, ha önnek úgy kényelmesebb. Ha pár napon belül nem teljesül az utalás, akkor a rendszer automatikusan utánvéttel küldi a csomagot, melynek felára van.

Ismétlődő fizetés

2024-ben bevezetésre került az ismétlődő fizetés, így önnek még könnyebb dolga van, mert nem kell bajlódni sem a banki utalással, sem az utánvét költségével. Az ismétlődő fizetés során az ön bankkártyája a használni kívánt szűrő típusától függően 6 vagy 12 havonta automatikusan terhelésre kerül, így önnek csak át kell vennie a kedvezményes, törzsvásárlói áron kapott szűrőt és azt pár mozdulattal kicserélni. 

Az ismétlődő fizetési folyamat a Barionon keresztül biztosítjuk, így a kártya adatokat kizárólag a Barion kezeli, valamint a számlakivonaton is a Barion Payment Zrt. fog szerepelni.

Az ismétlődő fizetést bármikor lemondhatja, csak jelezze az ügyfélszolgálatunk felé e-mailben.

Mennyibe kerül ez a kényelmi funkció nekem?

Amennyiben legalább 2 éven át a törzsvásárlónk marad, úgy önnek ez teljesen ingyenes! Aki kettő évnél korábban szeretné megszakítani az automatikus rendelést, vagy megtagadja a termék átvételét a futárnál, úgy annál a vevőnél jogosulttá válunk 20.000Ft díjat felszámítani. Minden egyéb esetben ez a szolgáltatás ingyenes az ön számára! 

Bízunk benne, hogy hamarosan törzsvásárlóink között üdvözölhetjük!

Automatikus rendeléssel nincs elfelejtett vagy elmulasztott szűrőcsere!

 

Kérdés esetén írjon nekünk vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol szívesen válaszolunk minden kérdésére!

Megköszönve megtisztelő bizalmát,

Üdvözlettel,

A PrímaVíz csapata

+36302330360

kapcsolat@primaviz.hu

*Törzsvásárló az, akinek a megrendelése ugyan arról a névről, telefonszámról, fizetési és szállítási címről érkezik. Ellenkező esetben a kedvezmények megvonhatóak, illetve a vásárló kizárható a programból.