Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Különálló csappal verzió

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető vízszűrő különálló csappal. Választhat 1 utas különálló csapot (ezt meglévő konyhai csap mellé ajánljuk) vagy 3 utas csapjaink közül is választhat, így egy csaptelepen vételezhet hideg-meleg és szűrt vizet. 

Ne felejtse el a csapot kiválasztani, különben a szűrő csomag nem lesz komplett!

Amennyiben az ön otthonában már meglévő konyhai csap hideg vizes ágára szeretne vízszűrőt kötni, úgy a "csap nélküli" verziókból válogasson.

Rendezés:

3M™ Aqua-Pure™ Víztisztító készülék 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és vízkőgátló adalékkal opcionálisan választható csappal

Raktáron

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel, külön választható 1 vagy 3 utas csapokhoz. A csomag ára nem tartalmazza az opcionálisan választható csap árát! Azt itt válassza ki!

A telepítéshez szüksége lesz egy 1 vagy 3 utas csapra, ami nem a szűrő csomag része.

50.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
50.000 Ft + ÁFA (63.500 Ft)
(16)