Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Csap nélküli verzió

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító készülékek különálló csap nélküli verziói. Amennyiben ön a már meglévő konyhai csaphoz szeretne vízszűrőt csatlakoztatni, úgy ezt a verziót válassza. A "csappal" verziótól csupán csak a bekötéshez használt szerelvényekben tér el, a szűrőbetét és a szűrőfej ugyan az!

A 0.5 mikronos verziót azoknak ajánljuk, akik a maximális biztonságra törekszenek kompromisszumok nélkül, legyen szó a vízkőgátlós vagy a vízkőgátló nélküli verzióról. Az 1 mikronos verziót pedig azoknak ajánljuk, ahol az igénybevétel extra nagy (pl. italautomaták, ivókutak, forgalmas céges teakonyhák), a vízkőgátló adalék pedig megvédi ezen berendezéseket a költséges és felesleges meghibásodásoktól amit a vízkő okoz a berendezésekben. 

Rendezés:

3M™ Aqua-Pure™ Víztisztító készülék 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és polifoszfát vízkőgátló adalékanyaggal, csap nélkül -hidegvízre direktbe kötéssel

Raktáron

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés 0,5 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és polifoszfát vízkőgátló adalékanyaggal, csap nélkül, -hidegvízre direktbe kötéssel.

A vízszűrőt külön csap telepítése nélkül direktbe kötheti a meglévő konyhai hidegvizes csaptelepre, így állandóan biztosítva a tisztított vizet!

55.000 Ft - Prímavíz.hu
55.000 Ft (43.307 Ft + ÁFA)
(10)