Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.

Keresés

Rendezés:

Sinuosity 5W,- két karos, 5 utas konyhai csap vízszűrőkhöz és szódagépekhez fekete színben

Raktáron

4 és 5 utas konyhai csaptelep - Az innovatív megoldás a modern konyhákba

Fedezze fel a konyhai vízellátás új dimenzióját a 4 és 5 utas konyhai csapteleppell! Ezek a csaptelepek nem csupán elegáns megjelenésükkel nyűgözik le, hanem sokoldalúságukkal is, amely megkönnyíti a mindennapi konyhai teendőket. Bármilyen víztisztítóhoz vagy vízhűtőhöz könnyedén csatlakoztathatóak.

65.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
65.000 Ft + ÁFA (82.550 Ft)

Cormorant-5G, két karos, 5 utas, kihúzható, többfunkciós zuhanyfejes Konyhai csap vízhűtőkhöz és szódagépekhez Króm színben

Beszállítói raktáron

Cormorant-G, két karos, 5 utas, kihúzható, többfunkciós zuhanyfejes konyhai csap vízhűtőkhöz és szódagépekhez, króm színben

A Cormorant-G egy kivételesen sokoldalú és elegáns konyhai csaptelep, amelyet kifejezetten vízhűtőkhöz és szódagépekhez terveztek. Az innovatív öt utas rendszer, a két karos kialakítás és a kihúzható, többfunkciós zuhanyfej révén tökéletes választás minden modern konyhába, most elérhető stílusos króm színben.

95.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
95.000 Ft + ÁFA (120.650 Ft)

Goose-5W, két karos, 5 utas Konyhai csap víztisztítókhoz és vízhűtőkhöz Króm színben

Raktáron

Konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezésekhez ajánlott kétkarú, 5 utas (hideg-meleg, szűrt, szóda és forró víz) csaptelep flexibilis, többfunkciós zuhanyfejjel és 5 év garanciával! A Goose-5W modellt elsősorban a professzionális felhasználóknak ajánljuk, akiknek számít a minőség és funkcionalitás is. Többféle színben elérhető.

95.000 Ft + ÁFA - Prímavíz.hu
95.000 Ft + ÁFA (120.650 Ft)