Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. Megosztjuk a webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel is, akik össze tudják hasonlítani más olyan információkkal, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket gyűjtöttek a szolgáltatásaik használatából adódóan.
Szállítás
Szállítás
Raktáron lévő termékek 24-48 órán belüli kiszállítása
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói kedvezmény
Törzsvásárlói rendszerben regisztrált ügyfeleknek kedvezmény és ingynenes szállítás jár
Minőség
Minőség
Hosszú élettartamra tervezett, minőségi alapanyagokból készült
3M™ Aqua-Pure™ Víztisztító készülék 1 mikron ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és polifoszfát vízkőgátló adalékanyaggal, csap nélkül -hidegvízre direktbe kötéssel

3M™ Aqua-Pure™ Víztisztító készülék 1 mikron ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és polifoszfát vízkőgátló adalékanyaggal, csap nélkül -hidegvízre direktbe kötéssel

Membrán Méreteinformation_mark
1μm
Vízkőgátló adalék
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Gyártó:
Cikkszám: PV0010SGNT
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 17.

3M™ Aqua-Pure™ konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés 1 mikronos ezüstözött aktívszén-blokk szűrővel és polifoszfát vízkőgátló adalékanyaggal, külön csap nélkül -hidegvízre direktbe kötéssel.

A vízszűrőt külön csap telepítése nélkül direktbe kötheti a meglévő konyhai hidegvizes csaptelepre, így állandóan biztosítva a tisztított vizet!

57.150 Ft - Prímavíz.hu
Szerezhető hűségpontok: 2858
Átlagos értékelés: (2)

Leírás és Paraméterek

Innováció minden csepp vízben

A 3M™ elkötelezett az olyan környezettudatos megoldások feltárásában, melyekben a technológiai innováció a mindennapi praktikummal karöltve valósul meg. A 3M™ Aqua-Pure™ készülék tervezésénél a legfontosabb szempontok a minőség, a hatékonyság és a gazdaságosság. A 3M™ Aqua-Pure™ víztisztító termékcsalád egyedülálló, szabadalmaztatott szénszűrő technológiával készül.


A 3M™ Aqua-Pure™ vízszűrő rendszerek beépítése könnyű, használatuk egyszerű, egyenletes minőséget és megbízható védelmet nyújtanak a berendezések számára. A 3M™ AP2-G termékcsalád egyedülálló szénszűrő technológiával készül. A korábbi AP2 szűrőkhöz viszonyítva a termékek térfogata fele akkora, azonban az átfolyási sebesség, a kapacitás, valamint a klór és üledék eltávolítási hatékonyság változatlan. Az új termékcsalád tervezésének célja a lehető legjobb minőségű víz biztosítása volt, a költséghatékonyság és a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével.

A 3M™ Aqua-Pure™ rendszerek egy kompakt szűrőbetétben tudják mindazt, amit más gyártók 3-4 szűrőbetétben oldanak meg (előszűrő, finom szűrő, aktív szenes szűrő, utószűrő). Ezért használatuk és a szűrőbetét cseréje nem csak végtelenül egyszerű, de jóval költséghatékonyabb is. Kompakt méretének köszönhetően a legkisebb konyhaszekrényben is elférnek.

Kinek ajánljuk:

Az 1 mikronos, vízkőgátló adalékkal ellátott rendszer a legtöbb elvárásnak is megfelel. Aki szeretné a csapvizét klór és egyéb szennyezőktől megtisztítani, beleértve esetleg a vízvezetékből származó ólom szennyeződéseket, mindezt úgy, hogy közben megtartva a víz édes ízét adó ásványi sókat. A vízkőgátló adaléknak köszönhetően a kisebb háztartási gépek mint pl. kávéfőző fűtőszálát is megvédjük a kialakuló vízkőtől a forró, fémes felületeken. Az 1 mikronos verziót annak ajánljuk a 0,5 mikronossal szemben akinél extra nagy vízfogyasztás a jellemző vagy a hálózati víz zavarosabb az átlagnál, ezért a 0,5 mikronos verziónál idő előtti (6 hónap) jelentős kapacitáscsökkenés állna fenn. Jellemzően vízadagoló automaták, ivókutak vízszűrőjének ajánljuk.

Főbb jellemzői:

  • csökkentik a klóros ízt és szagot, ólmot, üledéket, benzolt, diklórbenzolt, toxafént
  • eltávolítják az üledéket
  • bakteriosztatikus médiumot tartalmaznak
  • csökkentik a vízkőképződést (AP2-C401SG, ill. AP2-405SG szűrőtípusok)
  • egyetlen szűrőbetét 4000 liter csapvizet tisztít meg
  • beszerelése gyors és egyszerű: nem igényel szakértelmet
  • a szűrő higiénikus cseréje csupán 5 másodperc
  • minden alkatrésze az NSF/ANSI szabvány szerint bevizsgált és NNK engedéllyel rendelkezik (62619-2/2020/KTEF)
  • könnyű fertőtlenítési eljárás az AP2-E betét használatával
  • környezetbarát, újrahasznosítható, holttérmentes kivitel

A szűrőbetétek alkalmazása az alacsony üzemeltetési költség mellett megbízható védelmet nyújt a vízadagoló berendezések számára. A 3M™ Aqua-Pure™ víztisztító termékcsalád ideális otthonra, irodák, tea konyhák, váróhelyiségek, gyárak és szórakozóhelyek ivóvízellátásának egészséges és környezetbarát szűrésében.

A csomag tartalma:

Figyelem: Szerelés előtt győződjön meg a sarokszelep vagy a flexibilis cső szerelvényeinek méretéről! Amennyiben az nem 3/8" méretű, úgy átalakító közcsavar kellhet, mely nem a csomag része!

A csap nélküli verziónál a korábbi, megszokott víznyomáshoz képpest csökkenést tapasztalhat a konyhai csaptelepen, mivel a szűrő kapacitása 2 L/perc. Amennyiben ez zavaróan hat esetleg mosogatáshoz, úgy javasoljuk a külön csappal rendelkező rendszerünket rendelje meg.

A termékekről részletesebb műszaki információt, valamint a telepítéssel kapcsolatos információt a "Csatolt dokumentumok" fül alatt talál.

Hatékonyság és műszaki paraméterek:

57.150 Ft - Prímavíz.hu
Felhasználás helye: POU
Klóros íz és szag Igen
Benzol, Toxafén & Diklórbenzol Igen
Üledék Igen
Parazita és Ólom Igen
Azbeszt Nem
Vízkőgátlás Igen
Mikroműanyagok igen
Átfolyás (Liter/perc) 2L/perc
Hőmérséklet (C°) 4,4-38 C°
Kapacitás (Liter) 4000 L
Maximális nyomás 8,2bar
Szűrő membrán méret (μm) 1 μm
Szűrő membrán élettartam 6 hónap
Garancia 5 év

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2023. 08. 13. -
Igazolt vásárlás
Az óvoda udvarán használt ivókúthoz vásároltuk. A gyerekek nagyon szeretik, azóta szívesebben isznak vizet.
2023. 01. 17. -
Igazolt vásárlás
A terméket kipróbáltuk, használjuk, elégedettek vagyunk vele.

Youtube videók

Akik ezt a terméket megvették

3M™ Aqua-Pure™ AP2 Szűrőfej

Gyártó cikkszám: 7010415500
24.000 Ft + ÁFA (30.480 Ft)